Billboard Ads

Artist ILUX ID,
Song title ILUX ID - Medot Janji
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics ILUX ID - Medot Janji for Guitar and Ukulele

(Intro)
G C D Bm Em F D

G
kelingan mawar abang
Bm
sing gemantung ning rambutmu
C D G
tak jogo utuh ning njero laciku..

G
rabakal ilang lan lali mergo
Bm
uwes pisahan
C D G
kelingan kowe tego medot janji..

D
sak jerone segoro
Em
luwih jeru loro iki
C
malah kowe..
D G
seneng-seneng karo ati liyo
D
njoboku ora popo
Em
njero atiku nelongso
C
tresnoku mung
G D
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
G C
mugo kowe bahagia
D G
karo pilihanmu
C G
aku mung biso nyawang kowe
Am D
lan ngimpi bareng kowe..

G C
aku urung percoyo
D G
kowe mindah atimu..
C
nggo wong liyo..
G
sedangkan kuwi
D
lungo nglalekne aku..

G
sak bendino, saben wektu
Bm
kepikiran awakmu
C
aku ngerti sing
D G D
dipikir ra rumongso..

G
rabakal ilang lan lali mergo
Bm
uwes pisahan
C D G
kelingan kowe tego medot janji..

D
sak jerone segoro
Em
luwih jeru loro iki
C
malah kowe..
D G
seneng-seneng karo ati liyo
D
njoboku ora popo
Em
njero atiku nelongso
C
tresnoku mung
G D
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
G C
mugo kowe bahagia
D G
karo pilihanmu
C G
aku mung biso nyawang kowe
Am D
lan ngimpi bareng kowe..

G C
aku urung percoyo
D G
kowe mindah atimu..
C
nggo wong liyo..
G
sedangkan kuwi
D
lungo nglalekne aku..

(Int.)
C D Bm Em Am D G
C D Bm Em Am D G

(Chorus)
G C
mugo kowe bahagia
D G
karo pilihanmu
C G
aku mung biso nyawang kowe
Am D
lan ngimpi bareng kowe..

G C
aku urung percoyo
D G
kowe mindah atimu..
C
nggo wong liyo..
G
sedangkan kuwi
D
lungo nglalekne aku..

(Outro)
G C D Bm Em Am D D G


Medot Janji Chord by ILUX ID
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP