Billboard Ads

Artist Derradru,
Song title Derradru - Pingin Sayang
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Derradru - Pingin Sayang for Guitar and Ukulele

Intro :
D G D G

D
sak tenane bingung
Bm
yen lagi kasmaran
Em
mung tansah kelingan
A
sliramu dadi pikiran..

D
esuk awan mbengi
Bm
mung mbebedo ati
Em
pinginku ming siji
A
kowe tak impi-impi..

G F#m
kudu kepiye aku le nyatakke
Em A D
aku ming wani nyawang seko kene..
G F#m
mergo kahanan uripku sing bedo
Em A D
karo kowe sing luwih nduwe bondo..

Reff :
G A
pingin ngomong sayang
F#m Bm
aku dudu sopo sopomu
Em A D
aku ming pemuja rahasiamu..

G A
pingin ngomong tresno
F#m Bm
aku wedi ming nggawe loro
Em A D
sayangmu nggo wong liyo..

D
sak tenane bingung
Bm
yen lagi kasmaran
Em
mung tansah kelingan
A
sliramu dadi pikiran..

D
esuk awan mbengi
Bm
mung mbebedo ati
Em
pinginku ming siji
A
kowe tak impi-impi..

G F#m
kudu kepiye aku le nyatakke
Em A D
aku ming wani nyawang seko kene..
G F#m
mergo kahanan uripku sing bedo
Em A D
karo kowe sing luwih nduwe bondo..

Reff :
G A
pingin ngomong sayang
F#m Bm
aku dudu sopo sopomu
Em A D
aku ming pemuja rahasiamu..

G A
pingin ngomong tresno
F#m Bm
aku wedi ming nggawe loro
Em A D
sayangmu nggo wong liyo..

Musik :
G..F#m..Em A D
G..F#m..Em A D

Reff :
G A
pingin ngomong sayang
F#m Bm
aku dudu sopo sopomu
Em A D
aku ming pemuja rahasiamu..

G A
pingin ngomong tresno
F#m Bm
aku wedi ming nggawe loro
Em A D
sayangmu nggo wong liyo..

G A
pingin ngomong sayang
F#m Bm
aku dudu sopo sopomu
Em A D
aku ming pemuja rahasiamu..

G A
pingin ngomong tresno
F#m Bm
aku wedi ming nggawe loro
Em A D
sayangmu nggo wong liyo..

G A
pingin ngomong sayang
F#m Bm
aku dudu sopo sopomu
Em A D
aku ming pemuja rahasiamu..

G A
pingin ngomong tresno
F#m Bm
aku wedi ming nggawe loro
Em A D
sayangmu nggo wong liyo..
Em A D
sayangmu nggo wong liyo..

CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP