Billboard Ads

Artist Om Wawes,
Song title Tetep Neng Ati - Om Wawes
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Tetep Neng Ati - Om Wawes for Guitar and Ukulele

[Intro:]
A C#m F#m F#7
Bm E
A C#m Bm E

[Verse:]
A C#m F#m F#
Banyu tibo seko langit
Bm
dadi seksi setyoku
E
mung kanggo kowe
C#m F#m
Sing neng atiku
Bm
ra bakal iso ilang
E A
senadyan kowe nglarani aku..

C#m F#m
Sak tenane atiku loro
F# Bm
nanging gede tresno iki
E
luweh seko cidro

C#m F#
Janjimu neng aku
Bm
wes tak rasakke wae
E A
kuwi kabeh mergo kowe..

[Reff:]
D E C#m
Aku iseh tresno kowe
F#m Bm
nganti tekan esok kapan
E A
sliramu tetep neng atiku
D E
Senadyan kowe
C#m F#m
ora iso dadi sing tak karepke
Bm E A
nganti mati kowe tetep neng ati..
E
uu..

[Interlude:]
A C#m F#m F#
Bm E
C#m D Bm E A

[Verse:]
A C#m F#m
Aku tansah kelingan
F# D
janjimu neng aku ra bakal
E C#m
lungo ninggal crito loro
F#m
Tapi nyatane
F# Bm
kowe ora iso njogo roso iki
E A
nganti pungkasane urepku..

C#m F#m
Sak tenane atiku loro
Bm
nanging gede tresno iki
E
luweh seko cidro

C#m F#
Janjimu neng aku
Bm
wes tak rasakke wae
E A
kuwi kabeh mergo kowe..

[Reff:]
D E C#m
Aku iseh tresno kowe
F#m Bm
nganti tekan esok kapan
E A
sliramu tetep neng atiku
D E
Senadyan kowe
C#m F#m
ora iso dadi sing tak karepke
Bm E A
nganti mati kowe tetep neng ati..

D E C#m
Aku iseh tresno kowe
F#m Bm
nganti tekan esok kapan
E A
sliramu tetep neng atiku
D E
Senadyan kowe
C#m F#m
ora iso dadi sing tak karepke
Bm E A
nganti mati kowe tetep neng ati..
E
woo...

[Outro:]
D E C#m F#m Bm E A
D E C#m F#m Bm E A

CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP