Billboard Ads

Artist Happy Asmara,
Song title Tak Ikhlasno - Happy Asmara
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Tak Ikhlasno - Happy Asmara for Guitar and Ukulele

[Intro:]
G D Em Bm
C G Am D

[Verse I:]
G D
Sepine wengi iki
Em Bm
Ngeridu ati..
C G Am
Seng tansah kelingan sliramu
D G
Kowe ninggal aku..

G D
Ademe howo iki
Em Bm
Nggowo loro sing kang nyoto
C G
Mergo nyawang kowe
Am D G C D G
Gandeng karo liyane..

Em Bm
Yen pancen iki wis garise
C G
Aku ikhlas lahir batine
Em Bm
Kabeh kudu tak lalekne
C D
Masio.. abot sanggane..

[Reff:]
G D Em
Ra sepirone loro ati iki
Bm C
Amergo di tinggal pergi
G Am
Tapi loro ati iki..
D G
Amergo di khianati..

D Em
Yen pancen uwis garise
Bm C
Kowe gandeng karo dek'e
G Am
Mung dungoku mugo langgeng..
D G
Sak lawase..

[Interlude:]
G D Em Bm
C G Am D
G D Em Bm
C G Am D
G

[Verse II:]
G D
Ademe howo iki
Em Bm
Nggowo loro sing kang nyoto
C G
Mergo nyawang kowe
Am D G C D G
Gandeng karo liyane..

Em Bm
Yen pancen iki wis garise
C G
Aku ikhlas lahir batine
Em Bm
Kabeh kudu tak lalekne
C D
Masio.. abot sanggane..

[Reff:]
G D Em
Ra sepirone loro ati iki
Bm C
Amergo di tinggal pergi
G Am
Tapi loro ati iki..
D G
Amergo di khianati..

D Em
Yen pancen uwis garise
Bm C
Kowe gandeng karo dek'e
G Am
Mung dungoku mugo langgeng..
D G
Sak lawase..

[Reff End:]
G D Em
Ra sepirone loro ati iki
Bm C
Amergo di tinggal pergi
G Am
Tapi loro ati iki..
D G
Amergo di khianati..

D Em
Yen pancen uwis garise
Bm C
Kowe gandeng karo dek'e
G Am
Mung dungoku mugo langgeng..
D G
Sak lawase..

CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP