Billboard Ads

Artist Vivi Voletha,
Song title Sepine Wengi - Vivi Voletha
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Sepine Wengi - Vivi Voletha for Guitar and Ukulele

Intro:
F# C# Ebm Ab C#..

C# Fm
cobo sawangen langit wengi iki..
F# Ab C#
kemerlip lintang nambahi kangene ati
C# Fm
opo ra kelingan naliko pacaran..
F# Ab C# C#7
kowe nate janji ra bakal mbok blenjani..

(Chorus)
F# C#
nanging saiki.. kowe ono ngendi..
Ebm Ab
tekomu tanpo semayan..
C#
lungamu tanpo pamitan..

F#
neng kene aku ngenteni..
C#
sliramu karo dedongo..
Ebm Ab C#
mugo awakmu neng kono biso bahagio..

F#
aku ra bakal dolanan..
C#
seng jenenge tresno iki..
Ebm Ab
yen ujunge bakalan aku..
C#
nandang loro ati

(Int.)
F# C# Ebm Ab C#
F# C# Ebm Ab C#

(Chorus)
F# C#
nanging saiki.. kowe ono ngendi..
Ebm Ab
tekomu tanpo semayan..
C#
lungamu tanpo pamitan..

F#
neng kene aku ngenteni..
C#
sliramu karo dedongo..
Ebm Ab C#
mugo awakmu neng kono biso bahagio..

F#
aku ra bakal dolanan..
C#
seng jenenge tresno iki..
Ebm Ab
yen ujunge bakalan aku..
C#
nandang loro ati

(Outro)
F# C# Ebm Ab C#..

CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP