Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Tresno Tekane Mati - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Tresno Tekane Mati - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Tresno Tekane Mati
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : D

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Tresno Tekane Mati - Via Vallen

[Intro:]
D  Bm  G  A
D  Bm  G  A
A

D                 Bm
Aku ra lilo pisah marang sliramu
G                  A
Mergo omongan dadi salah paham
D
Janjimu tak patenke
Bm
Ing njero rogo iki
G                     A
Supoyo tansah kelingan sliramu

G   A
Wong lanang liyane
D     C#m  Bm
Ra bakal iso ngganteni
G
Jenengmu tak ukir
A             D
Sak jeroning ati

[Reff:]
D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati..
G           D
Dongaku ra bakal mandeg
A
sak durung sliramu bali

D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
Ono ning njero ati
D
Ning atimu..

[Interlude:] 
D  A  Bm  F#m G  D  A
D  A  Bm  F#m G  D  A

D                    Bm
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
G
Yen pancen kowe keroso
A
Gek ndang bali..

D                     Bm
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
A
pengene neng ketemu..

G   A
Wis setaun aku
D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..

[Reff:]
D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati..
G           D
Dongaku ra bakal mandeg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
Ono ning njero ati

D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati..
G           D
Dongaku ra bakal mandeg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
Ono ning njero ati
D
Ning atimu..

[Interlude: 
D  A  Bm  F#m G  D  A
D  A  Bm  F#m G  D  A

D                    Bm
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
G
Yen pancen kowe keroso
A
Gek ndang bali..

D
Aku ra doyan mangan
Bm
yen kepikir sliramu
G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
A
pengene neng ketemu..

G   A
Wis setaun aku
D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..

[Reff:]
D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati..
G           D
Dongaku ra bakal mandeg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
Ono ning njero ati

D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati..
G           D
Dongaku ra bakal mandeg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
Ono ning njero ati
D
Ning atimu..
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP