Billboard Ads

Artist Guyon Waton,
Song title Tetep Neng Ati - Guyon Waton Ft Om Wawes
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Tetep Neng Ati - Guyon Waton Ft Om Wawes for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Guyon Waton Feat Om Wawes
Judul lagu : Tetep Ning Ati
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Joox, Spotify, dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah CHORD GITAR dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut...

Chord dan Lirik Lagu Tetep Neng Ati - Guyon Waton Ft Om Wawes

Intro : 
G  Bm  Em  E
Am  D
G  Bm  Am  D

G      Bm    Em    E       
banyu tibo soko langit
Am                D
dadi saksi setyoku mung kanggo kowe
Bm         Em
sing neng atiku
Am
ra bakal iso ilang
D             G
senadyan kowe nglarani aku

Bm             Em
sak tenane atiku loro
E         Am
nanging gede tresno iki
D
luweh seko cidro
Bm          E
janjimu ning aku
Am
wes tak rasakke wae
D                  G
kui kabeh mergo kowe

C     D            Bm
aku isih tresno kowe
Em          Am
nganti tekan esok kapan
D           G
sliramu tetep neng atiku
C            D
senadyan kowe
Bm             Em
ora iso dadi sing tak karepke
Am           D           G
nganti mati kowe tetep neng ati
D
uuu

G    Bm       Em


aku tansah kelingan
E           C
janjimu neng aku ra bakal
D                Bm
lungo ninggal crito loro
Em
tapi nyatane
E        Am
kowe ora iso njogo roso iki
D                    G
nganti pungkasane uripku


Bm             Em
sak tenane atiku loro
E         Am
nanging gede tresno iki
D
luweh seko cidro
Bm          E
janjimu ning aku
Am
wes tak rasakke wae
D                  G
kui kabeh mergo kowe

C    D              Bm
aku isih tresno kowe
Em           Am
nganti tekan esok kapan
D         G
sliramu tetep ning atiku
C            D            
senadyan kowe
Bm            Em
ora iso dadi sing tak karepke
Am          D         G                 D
nganti mati kowe tetep neng ati

C    D              Bm
aku isih tresno kowe
Em           Am
nganti tekan esok kapan
D         G
sliramu tetep ning atiku
C            D            
senadyan kowe
Bm            Em
ora iso dadi sing tak karepke
Am          D         G                 D
nganti mati kowe tetep neng ati

Am         D           G
nganti mati kowe tetep ning ati
Am           D           G
nganti mati kowe tetep ning ati

Tags: Kunci dasar Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP