Billboard Ads

Artist Denny Caknan,
Song title SUGENG DALU - DENNY CAKNAN
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics SUGENG DALU - DENNY CAKNAN for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Denny Caknan
Judul lagu : Sugeng Dalu
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu SUGENG DALU by DENNY CAKNAN

Intro : 
Em A D Bm
Em A D A

D
Sugeng dalu..
Em         A            D
..Ati sing biyen tau ngelarani
Em            F#m  G
..Wis suwe we ra rene
A
We lungo mung masalah sepele
D  A
We golek liyane...

D
Tambah loro..
Em         A            D
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Em             F#m G
..Ngrusak tatanan ati
G
Sing wis pingin lali
A                     D     D7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

*)
Em              G
Aku wis ora gagas kata luka
D                    D
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Em              G
Mario lehmu dolanan ati
A                  A
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
G
Udan tangise ati..
A                   F#m
.. Saiki wes rodo terang
B                    G
.. Masio iseh kadang kelingan
A                         D
.. Kowe seng tak sayang-sayang..

D7           G
Saiki mung cerito loro..
A                            F#m
.. Mpun kadung mbekas ning dodo
B                       G
.. Perihe ati sing mbok paringi
A                         D      A
.. Wis cukup ra bakal tak baleni..

Musik : 
D G Em A
F#m B Em A D D7

*)
Em              G
Aku wis ora gagas kata luka
D                    D
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Em              G
Mario lehmu dolanan ati
A                  A
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
G
Udan tangise ati..
A                   F#m
.. Saiki wes rodo terang
B                    G
.. Masio iseh kadang kelingan
A                         D
.. Kowe seng tak sayang-sayang..

D7           G
Saiki mung cerito loro..
A                            F#m
.. Mpun kadung mbekas ning dodo
B                       G
.. Perihe ati sing mbok paringi
A                         D
.. Wis cukup ra bakal tak baleni..
G                A
Perihe ati sing mbok paringi..
D
Ora tak baleni..

Outro : 
D

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP