Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Ra Jodo - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Ra Jodo - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Ra Jodo
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : A

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Ra Jodo - Via Vallen

Intro:
A B E C#m F#m B E 

Chorus: 
A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 

A                 B 
Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
G#m                C#m 
Membawa calon mantumu muleh 
A                   B 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
E 
Marang calon besanmu 

A                  E 
Sak tenane ati iki loro loro loro 
B                        E 
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
A                         E 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
B                       E 
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

C#m                  G#m 
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
A                   E         B 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

C#m 
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
G#m 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
A 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
E                       B 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 

Chorus: 
A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 

Intro:
E 

A                 B 
Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
G#m                C#m 
Membawa calon mantumu muleh 
A                   B 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
E 
Marang calon besanmu 

A                  E 
Sak tenane ati iki loro loro loro 
B                        E 
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
A                         E 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
B                       E 
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

C#m                  G#m 
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
A                   E         B 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

C#m 
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
G#m 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
A 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
E                       B 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 

Chorus: 
A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 

A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP