Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Pokoke Kowe - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Pokoke Kowe - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Pokoke Kowe
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : E

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Pokoke Kowe - Via Vallen

[Intro:] 
E  G#m A  B
E  Am  C#m D#

[Verse:]
G#            
Tresno suci.. 
Fm            Cm
sing manggon ning ati
C#           G#
ora bakal tak ilangi
A#m       D#
amung kanggo sliramu..

G#            Fm        Cm
nalikane..aku pisan ketemu
C#          G#
kebacut manis esemmu
A#m          D#
wes gumantung ning atiku..

Fm                Cm
wong bagus ngertio rosoku.. 
C#              D#
yen aku tresno sliramu..

[Reff:]
G#          D#
mangan mong karo telo
Fm        Cm
penting aku karo kowe
C#              
tuku lombok utang 
G#
nyang tonggo
A#m       D#
penting aku karo kowe..

G#             D#
susah seneng aku terimo
Fm        Cm
penting aku karo kowe
C#         G#
opo wae aku lilo
A#m       D#
penting aku karo kowe..

[Interlude:] 
G# D# Fm  Cm
C# G# A#m D#
G# D# Fm  Cm
C# G# A#m D#

[Verse:]
G#            
Tresno suci.. 
Fm            Cm
sing manggon ning ati
C#           G#
ora bakal tak ilangi
A#m            D#
amung kanggo sliramu..

G#            Fm        Cm
nalikane..aku pisan ketemu
C#          G#
kebacut manis esemmu
A#m          D#
wes gumantung ning atiku..

Fm                Cm
wong bagus ngertio rosoku..
C#              D#
yen aku tresno sliramu..

[Reff:]
G#          D#
mangan mong karo telo
Fm        Cm
penting aku karo kowe
C#              
tuku lombok utang 
G#
nyang tonggo
A#m       D#
penting aku karo kowe..

G#             D#
susah seneng aku terimo
Fm        Cm
penting aku karo kowe
C#         G#
opo wae aku lilo
A#m       D#
penting aku karo kowe..

[Ending:]
G#          D#
mangan mong karo telo
Fm        Cm
penting aku karo kowe
C#             
tuku lombok utang 
G#
nyang tonggo
A#m       D#
penting aku karo kowe..
G#             D#
susah seneng aku terimo
Fm        Cm
penting aku karo kowe
C#         G#
opo wae aku lilo
A#m       D#
penting aku karo kowe..

[Outro:] 
G# D# Fm  Cm
C# G# A#m D#
G#
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP