Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Pikir Keri - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Pikir Keri - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Pikir Keri
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : Am

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Pikir Keri - Via Vallen

[Intro:]
Am  F  C  G

[Reff:]
Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
C
Yen ra gelem tak jagongi
G
Sing ra penting piker keri
Am                    F
Yen kowe gelem tak sayang
C
Yo ojo mbok gawe bimbang
G
Ra sah kakean alesan

[Intro:] 
Am  F  C  G

[Ngerapp:]
Am                                      F
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
F                      C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
C                   G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
G                     Am
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Am                   F
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
F                  C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
C                 G
Jodoh bakal tekan ora bakal kijolan
G                      Am
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

Am  G     C   
Pi  ker keri..
Am  G     F
Pi  ker keri..
E
ketimbang loro ati..

[Reff:]
Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
C
Yen ra gelem tak jagongi
G
Sing ra penting piker keri..
Am                    F
Yen kowe gelem tak sayang
C
Yo ojo mbok gawe bimbang
G
Ra sah kakean alesan..

[Intro:] 
Am  F  C  G

[Ngerapp:]
Am                                      F
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
F 
Gusti niku mboten sare 
C
kowe kui seng jengkelke
C                G
Abot dirasakne rakuat dibecakne
G                       Am
Ra sah dipiker mbok miker seng liyane

Am          F
Tresnoku seng gede mbok prekne
F                    C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
C                 G
Mending cicel motor podo podo mumete
G                      Am
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

Am  G     C   
Pi  ker keri..
Am  G     F
Pi  ker keri..
E
ketimbang loro ati..

[Reff:]
Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
C
Yen ra gelem tak jagongi
G
Sing ra penting piker keri..
Am                    F
Yen kowe gelem tak sayang
C
Yo ojo mbok gawe bimbang
G
Ra sah kakean alesan..

Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
C
Yen ra gelem tak jagongi
G
Sing ra penting piker keri..
Am                    F
Yen kowe gelem tak sayang
C
Yo ojo mbok gawe bimbang
G
Ra sah kakean alesan..
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP