Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Pamer Bojo - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Pamer Bojo - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Pamer Bojo
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : D

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Pamer Bojo - Via Vallen

[Intro:] 
D  G  D
Bm  F#m
G  A  F#m Bm
G  A  D

D         G              D
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Bm                 F#m
Rino wengi atiku rasane peteng
G          A      F#m      Bm
Tansah kelingan   kepengen nyawang
G       Em       A
Sedelo wae uwis emoh tenan

[Intro]: 
G  A

D            G         D
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Bm                  F#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
Nangis batinku   nggrantes uripku
Em         A          D
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
Bm  F#m G  D
Bm  F#m G  A  D  A

[Reff:]
D          F#m
Dudu klambi anyar
G
Sing ning njero lemariku
Em
Nanging bojo anyar
A
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro;] 
G  A  D

D        F#m
Dudu wangi mawar
G
Sing tak sawang ning mripatku
Em
Nanging kowe lali
A
Nglarani wong koyo aku

G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D     A
Pamer bojo anyar ning ngarepku

D            G         D
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Bm                  F#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
Nangis batinku   nggrantes uripku
Em         A          D
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
Bm  F#m G  D
Bm  F#m G  A  D  A

[Reff:]
D          F#m
Dudu klambi anyar
G
Sing ning njero lemariku
Em
Nanging bojo anyar
A
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro:] 
G  A  D

D        F#m
Dudu wangi mawar
G
Sing tak sawang ning mripatku
Em
Nanging kowe lali
A
Nglarani wong koyo aku

G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D
Pamer bojo anyar ning ngarepku

[Outro:]
G          A
Ning opo seneng aku
F#m             Bm
Yen mung nggawe laraku
Em         A             D
Pamer bojo anyar ning ngarepku
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP