Billboard Ads

Artist Nella Kharisma,
Song title Pamer Bojo - Nella Kharisma
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Pamer Bojo - Nella Kharisma for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Nella Kharisma
Judul lagu : Pamer Bojo
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : E
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut...

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Pamer Bojo - Nella Kharisma

[Intro:] 
E  A  E
C#m G#m
A  B  G#m C#m
A  B  E

E         A              E
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
C#m                G#m
Rino wengi atiku rasane peteng
A          B      G#m      C#m
Tansah kelingan   kepengen nyawang
A       F#m      B
Sedelo wae uwis emoh tenan

[Intro]: 
A  B

E            A         E
Cidro janji tegane kowe ngapusi
C#m                 G#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
A           B       G#m     C#m
Nangis batinku   nggrantes uripku
F#m        B          E
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
C#m G#m A  E
C#m G#m A  B  E  

[Reff:]
E          G#m
Dudu klambi anyar
A
Sing ning njero lemariku
F#m
Nanging bojo anyar
B
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro;] 
A  B  E

E        G#m
Dudu wangi mawar
A
Sing tak sawang ning mripatku
F#m
Nanging kowe lali
B
Nglarani wong koyo aku

A          B
Ning opo seneng aku
G#m             C#m
Yen mung nggawe laraku
F#m        B             E     B
Pamer bojo anyar ning ngarepku

E            A         E
Cidro janji tegane kowe ngapusi
C#m                 G#m
Nganti seprene suwene aku ngenteni
A           B       G#m     C#m
Nangis batinku   nggrantes uripku
F#m        B          E
Teles kebes netes eluh ning dadaku

[Intro:] 
C#m G#m A  E
C#m G#m A  B  E  

[Reff:]
E          G#m
Dudu klambi anyar
A
Sing ning njero lemariku
F#m
Nanging bojo anyar
B
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro:] 
A  B  E

E        G#m
Dudu wangi mawar
A
Sing tak sawang ning mripatku
F#m
Nanging kowe lali
B
Nglarani wong koyo aku

A          B
Ning opo seneng aku
G#m             C#m
Yen mung nggawe laraku
F#m        B             E
Pamer bojo anyar ning ngarepku

[Outro:]
A          B
Ning opo seneng aku
G#m             C#m
Yen mung nggawe laraku
F#m        B             E
Pamer bojo anyar ning ngarepku
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP