Billboard Ads

Artist Dwi Putra,
Song title LINTANG ATI - DWI PUTRA
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics LINTANG ATI - DWI PUTRA for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Dwi Putra
Judul lagu :  Lintang Ati
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu LINTANG ATI by DWI PUTRA

Intro : 
G  Bm  C D G  
        Am  Em  C D G  

        G      
Lintang sing ono neng wengi
Bm
gawe kangen ati
 C              D            G
ati seng tansah nandang kasmaran iki
Am                
endahe esemmu
     Em
gawe bungahe atiku
        C                   D
mung sliramu pepuja ning atiku..

      G
Neng awang katon netramu
Bm
ing saben wengiku
  C          D       G
keroso ing sumilire angin dalu
   Am
sliramu duh nimas
          Em
sing dadi memani ing kalbu
        C                     D
mung sliramu sing ono ning atiku..
                G
aku tresno sliramu..

Int. F..G..C..

Reff :
Em             Bm
Neng angin tak titipne
 C                G
roso kangen marang sliramu
 C                 G
nadyan batin pengen ketemu
       Am           D
amung biso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kangen
  C                    G
kangen seng neng njero dodoku
    C           G
gedine roso tresno iki
          Am     D          G
amung tak simpen neng njero ati..

Musik : 
G  Bm  C  G  
        Am  D  G  
        Am  Bm  C D G  

        G      
Lintang sing ono neng wengi
Bm
gawe kangen ati
 C              D            G
ati seng tansah nandang kasmaran iki
Am                
endahe esemmu
     Em
gawe bungahe atiku
        C                   D
mung sliramu pepuja ning atiku..

      G
Neng awang katon netramu
Bm
ing saben wengiku
  C          D       G
keroso ing sumilire angin dalu
   Am
sliramu duh nimas
          Em
sing dadi memani ing kalbu
        C                     D
mung sliramu sing ono ning atiku..
                G
aku tresno sliramu..

Int. 
C  D  G  

Reff :
Em             Bm
Neng angin tak titipne
 C                G
roso kangen marang sliramu
 C                 G
nadyan batin pengen ketemu
       Am           D
amung biso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kangen
  C                    G
kangen seng neng njero dodoku
    C           G
gedine roso tresno iki
          Am     D          G
amung tak simpen neng njero ati..

Outro : 
G

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP