Billboard Ads

Artist Didi Kempot,
Song title KETAMAN ASMORO - DIDI KEMPOT
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics KETAMAN ASMORO - DIDI KEMPOT for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Didi Kempot
Judul lagu : Ketaman Asmoro
Kategori : Lagu Jawa
Chord dari : Bm

Chord dan Lirik Lagu KETAMAN ASMORO by DIDI KEMPOT

Intro: 
Bm Em G  F# Bm

                      Bm
Saben wayah lingsir wengi
       Em   F#        Bm
Mripat iki ora biso turu
                     F#
Tansah kelingan sliramu
         Em    G         F#
Wong ayu kang dadi pepujanku

                 Bm
Bingung rasane atiku
        Em      F#        Bm
Arep sambat nanging karo sopo
                F#
Nyatane ora kuwowo
          Em    F#        Bm
Nyesake atiku sansoyo nelongso

              Em
Wis tak lali-lali
         F#       Bm
Malah sansoyo kelingan
                    F#            Em
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
                  F#
Mendem ora biso turu

                 Bm
Opo iki sing jenenge
           Em    F#         Bm
Wong kang lagi ke taman asmoro
                   F#
Prasasat ra biso lali
           Em   F#           Bm
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

                 Bm
Bingung rasane atiku
       Em     F#          Bm
Arep sambat nanging karo sopo
              F#
Nyatane ora kuwowo
        Em     F#          Bm
Nyesake atiku sansoyo nelongso
              Em
Wis tak lali-lali
         F#       Bm
Malah sansoyo kelingan
                    F#            Em
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
                  F#
Mendem ora biso turu

                 Bm
Opo iki sing jenenge
           Em    F#         Bm
Wong kang lagi ke taman asmoro
                   F#
Prasasat ra biso lali
           Em   F#           Bm
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
                   F#
Prasasat ra biso lali
           Em   F#           Bm
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP