Billboard Ads

Artist Didi Kempot,
Song title KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Didi Kempot
Judul lagu : Kalung Emas
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu KALUNG EMAS by DIDI KEMPOT

Intro : 
G Bm C D

G                             Bm
Kalung emas sing ono gulumu
      C             D            G
Saiki wis malih dadi biru
        Am              D
Luntur koyo tresnamu
        Bm          Em
Luntur koyo atimu
     C         Am         F   D
Saiki kuwe lali karo aku

     G                        Bm
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
       C                  D                   G
Tak pasrahke mung kanggo slirahmu
     Am              D
Gede roso tresnoku
          Bm               Em
Yo mung kanggo slirahmu
      C                D                 G
Ra nyono kuwe lali karo aku

Reff :

   D                 Em             Bm
Loro atiku . .atiku keloro loro
      C                   D               G
Rasane nganti tembus ning dodo. .

Intro : Dm G C

  D                   Em                   Bm
Tangisku iki. .mergo kowe sing njalari
           C               A            D
Kebangeten opo salah ku iki
            G  Cm D
Opo dosaku iki

Interlude : 
G Bm C D G
                    Am D Bm Em C Am F  D

     G                        Bm
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
       C                  D                   G
Tak pasrahke mung kanggo slirahmu
     Am              D
Gede roso tresnoku
          Bm               Em
Yo mung kanggo slirahmu
      C                D                 G
Ra nyono kuwe lali karo aku

Reff :

   D                 Em             Bm
Loro atiku . .atiku keloro loro
      C                   D               G
Rasane nganti tembus ning dodo. .

Intro : 
Am D G

  D                   Em                   Bm
Tangisku iki. .mergo kowe sing njalari
           C               A            D
Kebangeten opo salah ku iki
            G  Cm D
Opo dosaku iki

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP