Billboard Ads

Artist Jihan Audy,
Song title KALAH CEPET - JIHAN AUDY
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics KALAH CEPET - JIHAN AUDY for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Jihan Audy
Judul lagu : Kalah Cepet
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu KALAH CEPET by JIHAN AUDY

Intro: 
G
   G                   D
Sepet ning pinggir embong
        Em            Bm
Kalah cepet disaut uwong
  C               G
Telat ngomong tresno
         C              D
Cintamu digondol wong liyo
  G           D
Nelongso rasane
            Em             Bm
Sing tak treno ono sing ndue
   C                 G
Nyapo trisno tak pendem
           C            D      G
Yen wes getun sambat kalih sinten

Musik: 
G D Em Bm C G C D 
(2X) 
G
      
     G
    Abote nyonggo tresno
              Em
    Mung disimpen ning njero dodo
                C            G
    Ungkap tresno rasane bimbang
             D
    Amung bantal tak sayang sayang
          G
    Suwi yen tresno kowe
              Em
    Jebul wes ono sing ndue
           C            G
    Ora ngiro lan terbayang
              D            G
    Kalah cepet trenomu ilang

Ngrap:
Em
...Tresno tak terbalas rasane loro
D
...Mergo sing tak tresno milih wong liyo
C
...Tiwas kowe tak gowo mimpi
   Mergo kependem ning ati
B
...Nganti batal tak sayang sayang
   Jebul tresnamu digondol ilang

Reff:
   G                   D
Sepet ning pinggir embong
        Em            Bm
Kalah cepet disaut uwong
  C               G
Telat ngomong tresno
         C              D
Cintamu digondol wong liyo
  G           D
Nelongso rasane
            Em             Bm
Sing tak treno ono sing ndue
   C                 G
Nyapo trisno tak pendem
           C            D      G
Yen wes getun sambat kalih sinten

Musik: 
G D Em Bm C G C D 
(2X) 
G

     G
    Abote nyonggo tresno
              Em
    Mung disimpen ning njero dodo
                C            G
    Ungkap tresno rasane bimbang
             D
    Amung bantal tak sayang sayang
          G
    Suwi yen tresno kowe
              Em
    Jebul wes ono sing ndue
           C            G
    Ora ngiro lan terbayang
              D            G
    Kalah cepet trenomu ilang

Ngrap:
Em
...Tresno tak terbalas rasane loro
D
...Mergo sing tak tresno milih wong liyo
C
...Tiwas kowe tak gowo mimpi
   Mergo kependem ning ati
B
...Nganti batal tak sayang sayang
   Jebul tresnamu digondol ilang

Reff:
   G                   D
Sepet ning pinggir embong
        Em            Bm
Kalah cepet disaut uwong
  C               G
Telat ngomong tresno
         C              D
Cintamu digondol wong liyo
  G           D
Nelongso rasane
            Em             Bm
Sing tak treno ono sing ndue
   C                 G
Nyapo trisno tak pendem
           C            D      G
Yen wes getun sambat kalih sinten

Reff:
   G                   D
Sepet ning pinggir embong
        Em            Bm
Kalah cepet disaut uwong
  C               G
Telat ngomong tresno
         C              D
Cintamu digondol wong liyo
  G           D
Nelongso rasane
            Em             Bm
Sing tak treno ono sing ndue
   C                 G
Nyapo trisno tak pendem
           C            D      G
Yen wes getun sambat kalih sinten

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP