Billboard Ads

Artist Jihan Audy,
Song title KAKEAN MIKIR - JIHAN AUDY
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics KAKEAN MIKIR - JIHAN AUDY for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Jihan Audy
Judul lagu : Kakean Mikir
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : Bm

Chord dan Lirik Lagu KAKEAN MIKIR by JIHAN AUDY

 intro  : 
Bm     G      D      A      
Bm     G      D      A      
Bm     

reff : 
          Bm              G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                    D
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Em                 G
  yen pancen sik ngambang atimu
          F#              Bm    F#
  koncoan wae tiwas mburi getun . . 
         Bm               G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                  D
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Em              G
  lungguh jejer ono pelaminan
         F#              Bm
  diramekne konco dangdutan . . 

musik : 
Bm     A      A      Bm     
Bm     A      A      Bm     

Bm 
abot tak songgo 
    G
suwene bebarengan
    A
nyambung tali tresno 
       Bm
tansah rasane ngambang
   Bm
mending ndang mantenan 
      G
mergo wedi kelangan
       A
mengko yen tresno ngabar 
     F#
cintaku engkau buang . . 

     Bm
jare yen tresno 
           G
ning penghulu ngomong sayang
    A
tresno ra semayan 
       Bm
mung kakehan alesan
      Bm
ndang nyebar undangan 
          G
kanggo konco sanak kandhang
 A
ojo banter janji 
      F#
koyo mercon bantingan . . 

reff : 
          Bm              G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                    D
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Em                 G
  yen pancen sik ngambang atimu
          F#              Bm    F#
  koncoan wae tiwas mburi getun . . 
         Bm               G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                  D
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Em              G
  lungguh jejer ono pelaminan
         F#              Bm
  diramekne konco dangdutan . . 

musik : 
Bm     A      A      Bm     
Bm     A      A      Bm     

Bm 
abot tak songgo 
    G
suwene bebarengan
    A
nyambung tali tresno 
       Bm
tansah rasane ngambang
   Bm
mending ndang mantenan 
      G
mergo wedi kelangan
       A
mengko yen tresno ngabar 
     F#
cintaku engkau buang . . 

     Bm
jare yen tresno 
           G
ning penghulu ngomong sayang
    A
tresno ra semayan 
       Bm
mung kakehan alesan
      Bm
ndang nyebar undangan 
          G
kanggo konco sanak kandhang
 A
ojo banter janji 
      F#
koyo mercon bantingan . . 

reff : 
          Bm              G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                    D
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Em                 G
  yen pancen sik ngambang atimu
          F#              Bm    F#
  koncoan wae tiwas mburi getun . . 
         Bm               G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                  D
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Em              G
  lungguh jejer ono pelaminan
         F#              Bm
  diramekne konco dangdutan . . 

          Bm              G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                    D
  tak enteni ndang ono janur melengkung
          Em                 G
  yen pancen sik ngambang atimu
          F#              Bm    F#
  koncoan wae tiwas mburi getun . . 

         Bm               G
  yen pancen kowe tresno aku
        A                  D
  buktekno ndang ono janur melengkung
          Em              G
  lungguh jejer ono pelaminan
         F#              Bm
  diramekne konco dangdutan . . 

outro  :  
Bm 

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP