Billboard Ads

Artist Pendhoza,
Song title Demi Kowe - Pendhoza
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Demi Kowe - Pendhoza for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Demi Kowe
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : Cm

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Demi Kowe - Pendhoza

Intro:
Cm G# A# D# G
Cm G# A# D#

D#     
dik aku bali... 
Gm
arep nepati janji
G#      A#         D#
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D#            
lungaku wingi.. 
Gm
amung golek rejeki
G#             A#        D#
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

G#
wes seprene suwene
D#
aku lungo ninggal kowe
G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

Cm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
G#
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
D#
mikir masa depan karo golek modal
A#
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
Cm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
G#
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
D#
aku ning sandingmu ngancani uripmu
A#
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

G#
wes seprene suwene
D#
aku lungo ninggal kowe
G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

Cm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
godaan teko nanging aku ora ngiwo
D#
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
A#
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Cm
matur suwun wis gelem nompo aku
G#
sampun percoyo karo janji janjiku
D#
bakal tak jogo tekan ing patiku
A#
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

G#
wes seprene suwene
D#
aku lungo ninggal kowe
G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#                   D#
setiaku karo kowe tekan matiku..

Cm                     G#
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
A#                     D# G
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
tresnaku ra bakal ilang
G#
senajan adoh paranku
A#                   D#   G Cm
setiaku karo kowe tekan matiku..
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP