Billboard Ads

Artist Pendhoza,
Song title DEMI KOWE - PENDHOZA (SKA VERSION)
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics DEMI KOWE - PENDHOZA (SKA VERSION) for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Demi Kowe
Kategori : Versi Ska Reggae
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu DEMI KOWE by PENDHOZA (SKA VERSION)

Intro:
Bm G  A  D  F#
Bm G  A  D

D      
dik aku bali... 
     F#m
arep nepati janji
    G       A          D
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D             
lungaku wingi.. 
      F#m
amung golek rejeki
    G              A         D
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

      G
wes seprene suwene
      D
aku lungo ninggal kowe
 G            A             D
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
 Bm                     G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A                      D  F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Bm
tresnaku ra bakal ilang
        G
senajan adoh paranku
     A                    D
setiaku karo kowe tekan matiku..

    Bm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D
mikir masa depan karo golek modal
    A
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Bm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   A
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

      G
wes seprene suwene
      D
aku lungo ninggal kowe
 G            A             D
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
 Bm                     G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A                      D  F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Bm
tresnaku ra bakal ilang
        G
senajan adoh paranku
     A                    D
setiaku karo kowe tekan matiku..

          Bm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G
godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      A
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Bm
matur suwun wis gelem nompo aku
   G
sampun percoyo karo janji janjiku
  D
bakal tak jogo tekan ing patiku
    A
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

      G
wes seprene suwene
      D
aku lungo ninggal kowe
 G            A             D
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
 Bm                     G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A                      D  F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Bm
tresnaku ra bakal ilang
        G
senajan adoh paranku
     A                    D
setiaku karo kowe tekan matiku..

 Bm                     G
aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
       A                      D  F#
demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
    Bm
tresnaku ra bakal ilang
        G
senajan adoh paranku
     A                    D    F#Bm
setiaku karo kowe tekan matiku..

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP