Billboard Ads

Artist Didi Kempot,
Song title CIDRO - DIDI KEMPOT
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics CIDRO - DIDI KEMPOT for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Didi Kempot
Judul lagu : Cidro
Kategori : Lagu Jawa
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu CIDRO by DIDI KEMPOT

Intro : 
G Bm Em Bm C D G

G                   Bm     Em           Bm
Wes sakmestine ati Iki nelongso
C                                D                 G
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Am           D      G       D    Em
Opo ora eling naliko semono
Am                          D              G
Kebak kembang wangi jeroning dodo

Intro : 
C D

G                    Bm            Em        Bm
Duh piye maneh Iki pancen nasibku
C                          D                  G
Kudu nandang loro koyo mengkene
Am            D      G    D    Em
Remuk ati Iki yen eling janjine
Am               D               G
Ora ngiro jebul lamis wae

Reff :
Em                                Bm
Gek opo salah awakku Iki
C                      D                   G 
Koe nganti tega mblenjani janji
Em                                     Bm
Opo mergo kahanan utipku Iki
C                                       D
Mlarat bondo siji karo uripmu
C
Aku nelongso
G           D            Em
Mergo kebacut tresno
Am         D           G
Ora ngiro saikine cidro

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP