Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Bojo Galak - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Bojo Galak - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Bojo Galak
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : E

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Bojo Galak - Via Vallen

Intro:
E  B  C#m G#m
A  E  A   B

Verse I:
E           B       C#m B
Wes nasipe kudu koyo ngene...
F#m         C#        B
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
G#m                    C#   F#m
Seneng muring omongane sengak..
A                B        E  B
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

E             B       C#m  B
Saben dino rasane ora karuan..
F#m             C#        B
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
G#m         B         C#             F#m
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
A                 B         E  B
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo

Chorus:
E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
A          E
Seneng nggawe aku susah
A          B
Nanging aku wegah pisah
E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A         E
Mungkin wes dadi jodone
A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene

Verse II:
E              B                    C#m
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
B                   A
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
E                 A
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
B                E
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

B             C#m
Yen wes ngono aku mung iso meneng
B                      A
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
E                A
Di matamu aku iki ora tau bener
B         
Kabeh mbok salahno 
E
rumongso wes paling pinter

Chorus:
E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
A          E
Seneng nggawe aku susah
A          B
Nanging aku wegah pisah
E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A         E
Mungkin wes dadi jodone
A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene

Verse III:
E                  B
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
C#m                   B
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
A               E
Abote duwe bojo seng galak
A               B
Ne ra keturutan senengane mencak mencak

E                   B
Ra sah di getuni aku kudu kuat ati
C#m                       B
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
A                    E
Distel kendo wae tak nikmati uripe
A                     
Senajane galak bojoku 
B                     E
pancen seng ganteng dewe

Bridge:
A           B         G#m        B      C#m
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
A           B       E
tetap cinta senajan bojoku galak

Solo:
E  B  C#m B
A  E  A   B
E  B  C#m B
A  E  A   B

Chorus:
E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
A          E
Seneng nggawe aku susah
A          B
Nanging aku wegah pisah
E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A         E
Mungkin wes dadi jodone
A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene

E             B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
C#m            B
Yo wes ben sing omongane sengak
A          E
Seneng nggawe aku susah
A          B
Nanging aku wegah pisah
E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
A         E
Mungkin wes dadi jodone
A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP