Billboard Ads

Artist Via Vallen,
Song title Banyu Langit - Via Vallen
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Banyu Langit - Via Vallen for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Banyu Langit
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : D

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Banyu Langit - Via Vallen

Intro: 
D  G  D  G
F#m Em A  D 

D
Sworo angin
F#m
Angin sing ngreridu ati
G
Ngelingake...
A
Sliramu sing tak tresnani
D
Pingin nangis
F#m
Ngetokke eluh neng pipi
G
Suwe ra weruh
A
Senajan mung ono ngimpi...

Bm               F#m
Ngalemo ngalem ning dadaku..
G                   A
Tambanono roso kangen ning atiku
Bm              F#m
Ngalemo ngalemo ning aku..
G               A
Ben ra adem kesiram udaning dalu..

D
Banyu langit
F#m
Sing ono nduwur kayangan
G
Watu gede
A
Kalingan mendunge udan
D
Telesono...
F#m
Atine wong sing kasmaran
G
Setio janji
A
Seprene tansah kelingan

Bm                 F#m
Ademe.. gunung merapi purbO
G
Melu krungu suaramu
A
Ngomongke opo
Bm                 F#m
Ademe.. gunung merapi purbO
G           A
Sing neng langgran wonosari
D
Yogjokarto...

Music:
D   F#m G   A
Bm  F#m G   Em A

Chorus:
Bm
Janjine...
F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
G
Pamit esuk lungane
A
Ra nganti sore..
Bm
Janjine...
F#m
Lungo ra nganti semene suwene
G            A
Nganti kapan tak enteni
D
Sak tekane..

D
Udan grimis
F#m
Telesono klambi iki
G
Jroning dodo
A
Ben ra garing ngekep janji
D
Ora lamis
F#m
gedene nggonku nresnani
G
Nganti kapan
A
Aku ora biso lali..

Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
G
Melu krungu suaramu
A
Ngomongke opo
Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
G
Sing neng langgran
A
Wonosari Yogjokarto...

Chorus:
Bm
Janjine...
F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
G
Pamit esuk lungane
A
Ra nganti sore..
Bm
Janjine...
F#m
Lungo ra nganti semene suwene
G            A
Nganti kapan tak enteni
D
Sak tekane..

Outro: 
D   F#m G   A  D
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP