Billboard Ads

Artist Nella Kharisma,
Song title Banyu Langit - Nella Kharisma
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Banyu Langit - Nella Kharisma for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Nella Kharisma
Judul lagu : Banyu Langit
Kategori : Dangdut Indonesia
Chord dari : D
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut...

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma

Intro: 
D  G  D  G
F#m Em A  D 

D
Sworo angin
F#m
Angin sing ngreridu ati
G
Ngelingake...
A
Sliramu sing tak tresnani
D
Pingin nangis
F#m
Ngetokke eluh neng pipi
G
Suwe ra weruh
A
Senajan mung ono ngimpi...

Bm               F#m
Ngalemo ngalem ning dadaku..
G                   A
Tambanono roso kangen ning atiku
Bm              F#m
Ngalemo ngalemo ning aku..
G               A
Ben ra adem kesiram udaning dalu..

D
Banyu langit
F#m
Sing ono nduwur kayangan
G
Watu gede
A
Kalingan mendunge udan
D
Telesono...
F#m
Atine wong sing kasmaran
G
Setio janji
A
Seprene tansah kelingan

Bm                 F#m
Ademe.. gunung merapi purbO
G
Melu krungu suaramu
A
Ngomongke opo
Bm                 F#m
Ademe.. gunung merapi purbO
G           A
Sing neng langgran wonosari
D
Yogjokarto...

Music:
D   F#m G   A
Bm  F#m G   Em A

Chorus:
Bm
Janjine...
F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
G
Pamit esuk lungane
A
Ra nganti sore..
Bm
Janjine...
F#m
Lungo ra nganti semene suwene
G            A
Nganti kapan tak enteni
D
Sak tekane..

D
Udan grimis
F#m
Telesono klambi iki
G
Jroning dodo
A
Ben ra garing ngekep janji
D
Ora lamis
F#m
gedene nggonku nresnani
G
Nganti kapan
A
Aku ora biso lali..

Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
G
Melu krungu suaramu
A
Ngomongke opo
Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
G
Sing neng langgran
A
Wonosari Yogjokarto...

Chorus:
Bm
Janjine...
F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
G
Pamit esuk lungane
A
Ra nganti sore..
Bm
Janjine...
F#m
Lungo ra nganti semene suwene
G            A
Nganti kapan tak enteni
D
Sak tekane..

Outro: 
D   F#m G   A  D
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP