Billboard Ads

Artist Nella Kharisma,
Song title Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma
Chord type Basic, easy for beginners
Musical instrument Guitar and Ukulele
Chord song Lyrics Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma for Guitar and Ukulele
Band/Artist : Nella Kharisma
Judul lagu : Aku Cah Kerjo
Kategori : Dangdur Indonesia
Chord dari : C
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut...

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma

[Intro:]
C  G  Am  Em  F  C  G

[Nella:]
C                  G
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng
Am               Em
Anggonku Leh Ngenteni Kowe
F          C
Wis Ono Sesasi
F           G
Genep Dino Iki

[Nella:]
C                  G
Mas Yen Pancen Tresnoku Iki
Am              Em
Mbok Anggep Ra Ono Gunane
F         C     F       G
Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro

[Reff:]
C                G
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Am                Em
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
F             C
Tak Jaluk Kowe Ojo
G
Ke Loro-Loro

C                   G
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Am               Em
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
F            C
Yen Neng Ati Ra Ono
G
Wanito Liyo

F          G
Kowe Rasah Sok Mutusi
Em          Am
Aku Ra Neng Endi-Endi
F         G           C
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
C
Pangapurane Awakku,
Ra Tau Nyanding Sliramu
G
Mergo Tuntutan Kerjoku,
Nganti Ora Nduwe Wektu
Am                                                            
Wektu Kanggo Ngancani 
Ugo Ngeterke nyanyi
Em
Kowe kudu ngerti 
lungaku nggolek rejeki
F
Dungakno lakuku 
ngayaki kewajibanku
C
Senajan abot kanggomu 
nanging kuatno atimu
G
Wis dadi kahanan 
aku lungo aduh paran
G
Ora bakal kelendrang 
nyanding wedokan liyan

[Reff: Nella]
C                  G
Mas yen pancen kuwi karepmu
Am                 Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F          C           G
tak kuatne atiku tanpo sliramu
C               G
Mas nadyan kowe lungo kerja
Am                  Em
sing tak jalok kowe tetep setio
F          C             G
ojo nganti kegudo wanito lio

[Ngerapp :]
C
Ojo Keloro Loro 
Lungaku Ra Netes Cidro
G
Opo Maneh Ati Mikir 
Aku Wes Ora Tresno
Am
Ya Mung Kowe Sing Tansah 
Ono Neng Njero Dodo
Em
Ra Ono Tresno Liyo 
Mergo Aku Tansah Setyo
F
Kudu Percoyo Tresnoku 
Iki Mung Siji Kowe
C
Wani Sumpah Mati 
Neng Ati Ra Ono Liyane
G
Janjiku Tak Buktekne 
Ora Mung Ono Lambe
G
Tunggunen Baliku Bebrayan 
Tekan Sak Lawase

[Reff:]
C                G
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Am               Em
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
F             C
Tak Jaluk Kowe Ojo
G
Ke Loro-Loro

C                 G
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Am               Em
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
F            C
Yen Neng Ati Ra Ono
G
Wanito Liyo

F          G
Kowe Rasah Sok Mutusi
Em          Am
Aku Ra Neng Endi-Endi
F         G           C
Aku Lungo Among Golek Rejeki

[Ngerapp :]
C
Anggonku Ngabari 
Yo Mung Lewat Bbm-Man
G
Kadang Sinyal Angel 
Marai Dadi Penghalang
Am
Ning Yo Kudu Sabar 
Ora Usah Nggo Nesunan
Em
Mergo Tresno Kui 
Mestine Akeh Pacoban
F
Sing Tak Jaluk Kowe 
Ojo Nganti Ilang Roso
C
Senajan Aku Kerep 
Gawe Gelo Lan Kuciwo
G
Jembarno Atimu Sak 
jembare Laut Samudro
G
Kowe Kudu Ngerti 
Yen Aku Iki Mung Cah Kerjo

[Reff : Nella]
C              G
Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
Am                 Em
Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu
F          C          G
Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu

[Nella:]
C              G
Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo
Am                 Em
Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo
F             C        G
Ojo Nganti Ke godho Wanito Liyo

[Ending :]
F          G           C
Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo
CAPO DOWN SCROLL SPEED CAPO UP